Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، انعقاد تفاهم نامه همکاری فیمابین مجمع خیرین آمل با مجمع حامیان دانشگاه در مورد تأمین فضای آموزشی و برگزاری همایش دانشمندان و فرهیختگان آملی مقیم خارج از کشور از جمله موضوعات مطرح شده در نخستین جلسه هیأت امناء مجمع بوده است.

دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل به عنوان نخستین دانشگاه دولتی آمل، در حال حاضر با ۳ دانشکده مهندسی فناوری‌ های نوین، دانشکده دامپزشکی و دانشکده زیست فناوری و گیاهان دارویی  و بیش از ۱۰۰۰ دانشجو در ۲ مقطع کاردانی، ۱۰ مقطع کارشناسی و ۴ مقطع کارشناسی ارشد در حال فعالیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نخستین جلسه مجمع حامیان دانشگاه، دبیرخانه این مجمع باحضورسیدجعفر رسولی معاون  استاندار و فرماندار ویژه آمل و اعضاء هیأت امناء مجمع حامیان دانشگاه افتتاح شد.

در نخستین جلسه هیأت مدیره مجمع حامیان دانشگاه تخصصی فناوری‌ های نوین آمل، تفاهم نامه همکاری دانشگاه و اتاق به امضاء دکتر داود دومیری گنجی رئیس دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل و حمیدرضا قادی رئیس اتاق مشترک ایران و اکراین رسید.

انجام اقدامات مشترک علمی، ایجاد ارتباط دانشگاه با صنعت، تحقیق در موضع گیاهان دارویی و محصولات کشاورزی، بهره گیری از فناوری‌های نوین در تولید علم، بهره گیری از انرژی‌ های طبیعی و تجاری سازی یافته‌های پژوهشی از جمله اهداف این تفاهم نامه است.

انتهای پیام/ م

آغاز بکار مجمع حامیان فناوری‌ های نوین آمل

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۴۲۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تامین امنیت سایبری شبکه های توزیع برق با فناوری نوین

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی پزشک نیا در ارزیابی سایبری شرکت توزیع برق استان مرکزی، اظهار کرد: با توجه به موارد جدیدی از حملات سایبری که صورت می‌گیرد نیاز است با فراگیری و تقویت علم روز، این حملات را خنثی و کنترل کرد.

وی افزود: اکنون ۹۵ درصد خدمات با زیرساخت فناوری انجام می‌شود از این رو باید ایمن سازی در اولویت قرار گیرد و باید اذعان کرد که با تدابیر اندیشیده شده اقدامات مناسبی در این زمینه توسط شرکت توزیع برق استان مرکزی صورت گرفته است.

۸۱ درصد مصرف برق استان مرکزی در بخش مولد است

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی گفت: با توجه به رشد تکنولوژی به ویژه در بخش فناوری اطلاعات در صنعت برق باید به حملات سایبری به شکل ویژه نگاه کنیم و با مدیریت مضاعف حوزه امنیت IT و تقویت و توسعه زیرساخت‌های آن تلاش بیشتری را در راستای انجام دهیم.

محمود محمودی با اشاره به اینکه استقرار فیبر نوری صنعت برق توسط دفتر فاوای شرکت انجام شده است، افزود: خوشبختانه با تلاش همکاران ۷۲ درصد مصرف برق استان مرکزی با نصب ۲۶ هزار کنتور برق هوشمند و رؤیت پذیر شده است.

وی بابیان اینکه ۸۱ درصد مصرف برق استان مرکزی در بخش مولد است، افزود: در رتبه بندی کشوری چهارمین شرکت در حوزه مدیریت پیک بار صنعتی بوده‌ایم.

کد خبر 6100012

دیگر خبرها

  • خدمات صندوق توسعه فناوری‌های نوین توسعه یافت
  • طرح آمایش آموزش عالی را مرحله به مرحله پیش می‌بریم
  • وزیر علوم: دانشگاه‌های کم‌دانشجو ادغام می‌شوند
  • استفاده از فناوری‌های نوین در اصفهان برای تبدیل شیرابه‌ها به مواد و انرژی
  • آی پدهای اپل رونمایی شدند/تراشه نوین اپل متمرکز بر هوش مصنوعی
  • ضرورت تامین امنیت سایبری شبکه های توزیع برق با فناوری نوین
  • ضرورت جهش نوین نشریات دانشجویی در جهت حل مساله دانشگاه‌ها
  • مُلک و مِلک مولود مانای معلم است
  • پذیرش ۵۳ درصدی دانشجو در مقطع دکتری به روش استادمحور
  • افزایش ۶ رشته محل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد زاهدان