Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل با اشاره به شناسایی اساتید برجسته علمی آمل و دنیا از تدوین سند راهبرداری دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین این شهرستان خبر داد. ۱۹ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۷:۲۳ استانها مازندران نظرات

داود دومیری‌گنجی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در آمل، اظهار داشت: با بیان اینکه حضور رسانه موجب می‌شود با شفاف‌سازی جلوی هر نوع منادی‌هایی گرفته شود و این بسیار مهم است، اظهار داشت: خبرنگاران به نوعی با قلم‌شان تشویقی برای مدیران می‌شوند تا در کارهایشان موفق‌تر عمل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به فعالیت یک سال و نیم خود در این دانشگاه به اجرا درآمدن پروژه‌های عمرانی و پژوهشی عنوان کرد و افزود: در زمینه فعالیت‌های عمرانی موفق شدیم تا مجوز ساخت دانشکده دامپزشکی را در زمین کلاصفا گرفته و این پروژه نیمه‌کاره سال 93 را استارت زده و مشکلات پیشرو را برطرف کنیم.

دومیری‌گنجی با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود با عدم مشکل مالی و تامین اعتبار این دانشکده کمتر از یک سال آینده کارهای زیرساختی آن انجام و به بهره‌برداری برسد، افزود: با توجه به پیشرفت فیزیکی 50 درصدی سعی می‌کنیم در صورت عدم تامین اعتبار دولتی با فروش اراضی مرتبط با این دانشگاه بودجه آن را تامین کنیم.

رئیس دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل با اعلام اینکه امسال برای این پروژه بالغ بر 670 میلیون تومان اعتبار مصوب شده که برای تکمیل آن نیاز به یک میلیارد تومان است، گفت: این دانشکده با راه‌اندازی تنها دانشکده شمال کشور است که به جذب دانشجو می‌پردازد و با توجه به جایگاه استان مازندران در تولید دام و طیور ساخت چنین دانشکده‌ای لازم الاجرا است.

وی ادامه داد: این دانشگاه ساخت دو دانشکده زیست فناوری و گیاهان دارویی و دانشکده فناوری‌های نوین یا فنی مهندسی را در برنامه‌های آتی خود مدنظر دارد که طراحی آن انجام شده و بزودی کلنگ آن در زمین کلاصفا زده می‌شود.

دومیری‌گنجی با بیان اینکه از دیگر برنامه‌های این دانشگاه جذب امتیاز امور روابط عمومی بین‌الملل است تا به تکمیل ارتباط خود با دیگر دانشگاه‌های معتبر بین‌الملل را بپردازد که برای این امتیاز نیازی به فضای فیزیکی نیست، گفت: تاکنون دانشگاه‌ها تفاهم‌نامه‌هایی با پیزای ایتالیا به منظور حضور اساتید بین‌المللی برای چاپ کتاب مشترک، کنفرانس و پروژه‌های مشترک، تبادل اساتید و دانشجو و همچنین تفاهم‌نامه‌ای با دانشگاه هایدلبرگ آلمان برای دریافت یک دستگاه آزمایشگاهی به امضا رسانده است.

رئیس دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل از برگزاری دومین کنفرانس بین‌مللی تکنولوژی نوین در نیمه دوم سال‌جاری از سوی این دانشگاه خبر داد و گفت: پس از برگزاری همایش بین‌المللی یوسرن با حضور اساتید مجرب ملی و بین‌المللی تمام برنامه این دانشگاه به اجرای درآمدن این کنفرانس است تا سطح علمی خود را به سطح کشور و دنیا نشان دهد.

وی افزود: شاید این دانشگاه کوچک باشد اما در خود افراد بزرگی دارد که می‌خواهد با برگزاری برنامه‌های پژوهشی به شناسایی اساتید مجرب و ناشناخته شهرستان آمل در سراسر دنیا و کشور بپردازد.

دومیری‌گنجی با تاکید بر اینکه به منظور شناسایی این اساتید و افراد برجسته علمی تمام هدف برای یک برنامه‌ریزی جامع برای جوانان این شهرستان است تا به از این اساتید الگو بگیرند، گفت: شهرستان آمل از 800 سال پیش دارای دانشمندان مطرح و نامی بوده و اکنون نیز در دنیا و کشور اساتید و افراد برجسته علمی نیز وجود دارند که ناشناخته‌اند و نیاز است این افراد شناسایی شوند.

وی افزود: دانشگاه فناوری‌های نوین به دنبال تدوین سند راهبردی دانشگاه است و برای تدوین این سند سعی دارد به طور مشورتی و بکارگیری از تمام پتانسیل شهرستان را استفاده ببرد تا این سند را تدوین کند، با توجه به اینکه جذب 15 نفر به هیئت علمی را داشته و امسال 10 نفر دیگر را برای جذب هیئت علمی را برنامه دارد.

انتهای پیام/م

R41358/P1486/S6,74/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۷۷۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی۶ دانشکده موضوعی جدید در دانشگاه آزاد شهرکرد

پژمان فاضلی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از راه‌اندازی ۶ دانشکده موضوعی جدید جامعه و حکمرانی، هنر و رسانه و فرهنگ، تاریخ و تمدن، هوش مصنوعی، کوانتوم، و هنر و رسانه، در این واحد دانشگاهی خبر داد و اظهار کرد:‌ با راه‌اندازی این دانشکده‌ها تصویب رشته‌های جدید در مقاطع مختلف تحصیلی به‌صورت بین‌رشته‌ای و مهارت محور را در دستور کار قرار خواهد گرفت که با توجه به تأمین زیرساخت به‌زودی به رشته محل‌های واحد شهرکرد اضافه خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه از مهر سال جاری، دانشکدگان موضوعی در حوزه علوم انسانی، علوم مهندسی، کشاورزی و علوم پایه، به لیست دانشکده‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد افزوده می‌شود، اضافه کرد: با راه‌اندازی این دانشکدگان، رشته‌های جدیدی متناسب با نیاز منطقه و استان به این واحد دانشگاهی افزوده خواهد شد که در نهایت شاهد جذب بیشتر دانشجو خواهیم بود. اکنون نزدیک به ۱۰ هزار دانشجو در پنج دانشکده مصوب در واحد شهرکرد مشغول به تحصیل هستند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد ادامه داد: این واحد دانشگاهی بین لیست دانشگاه‌های سراسر کشور، همواره بین پنج دانشگاه برتر ازنظر پذیرش و جذب دانشجو، کیفیت فراغت از تحصیل، برنامه‌ریزی تحصیلی و ارتقای رتبه هیئت علمی بوده و مسیر رشد و تعالی خود را به خوبی طی می‌کند.

فاضلی، سیاست کلان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد در حوزه آموزش را کیفیت‌بخشی به نظام آموزش دانست و گفت: اکنون هدف حوزه معاونت آموزشی، ارتقای کیفیت نظام آموزش با سیاست توسعه و افزایش اعضای هیئت علمی توانمند و نخبه کشوری برای ارتقای سطح علمی دانشگاه است.

وی توضیح داد: با تأمین زیرساخت‌های آموزشی تا سال ۱۴۰۴ پنج رشته جدید دکتری عمومی پزشکی، کارشناسی ارشد بهداشت مواد غذایی، کارشناسی ارشد پرستاری و سلامت جامعه، کارشناسی تکنولوژی اتاق عمل و کارشناسی بهداشت مواد غذایی و بهداشت مدارس در حوزه علوم پزشکی به تصویب خواهد رسید. مهرماه امسال در دو رشته جدید کارشناسی بهداشت و ایمنی مواد غذایی و بهداشت مدارس، پذیرش دانشجو خواهیم داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خدمات صندوق توسعه فناوری‌های نوین توسعه یافت
  • استفاده از فناوری‌های نوین در اصفهان برای تبدیل شیرابه‌ها به مواد و انرژی
  • (ویدیو) جنگ و آمریکا به روایت اساتید دانشکده فرماندهی ارتش آمریکا
  • سند راهبردی امور زنان در وزارت آموزش و پرورش تدوین شد
  • آی پدهای اپل رونمایی شدند/تراشه نوین اپل متمرکز بر هوش مصنوعی
  • راه‌اندازی۶ دانشکده موضوعی جدید در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • جنگ و آمریکا به روایت اساتید دانشکده فرماندهی ارتش آمریکا
  • در جنگ با ایران انتظار چه چیزی داریم؟ پاسخ اساتید دانشکده فرماندهی ارتش آمریکا
  • ضرورت جهش نوین نشریات دانشجویی در جهت حل مساله دانشگاه‌ها
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند