Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل با اشاره به پروژه‌ ملی دامپزشکی با پیشرفت ۸۰ درصدی، گفت: تاکنون برای پروژه ملی دانشگاه دامپزشکی حدود 11 میلیارد تومان هزینه شده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان آمل، داوود دومیری‌گنجی پنج‌شنبه‌شب در نشست با خبرنگاران، اظهار کرد: دانشگاه فناوری نوین آمل فعالیت خود را از سال ۱۳۹۴ با حکم فرهادی وزیر وقت علوم و تخقیقات آغاز کرده و در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد به جذب دانشجو پرداخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان رشد روند انجام کار برای فعالیت دکتریار در این مجموعه علمی و در جریان بودن سه پرونده برای افزایش این تعداد، افزود: تمام تلاش خود را برای فعالیت بهترین و شاخص‌ترین اساتید و نخبگان به کار بستیم هر چند در سال تحصیلی جاری بیش از 40 استاد در 11 رشته مختلف فعالیت داشتند.

رئیس دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل با اعلام اینکه پنج حکم جدید استادی برای مراحل اجرایی وارد شورای جذب شده است، تصریح کرد: هزار و ۶۵۰ دانشجو در سه مقطع کاردانی کارشناسی و کارشناسی ارشد و ۴۰ کارمند در دانشگاه تلاش دارند.

این مسؤول با بیان اینکه در عرصه پژوهشی با معرفی اساتید پژوهشگر که دارای تألیفات و کتاب‎های ملی هستند، پژوهشگران نمونه استانی را در اختیار داریم.

دومیری‌گنجی با اشاره به عقد قراردادهای پژوهشی با ارزش ۱۰ میلیارد ریال با مراکز مختلف صنعتی، یادآور شد: دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل جدیدالتأسیس و چابک است که در حوزه مجازی سیستم آموزشی نخستین دانشگاه در مازندران بودیم که ۱۰۰ درصد کلاس‌ها با کیفیت مطلوب برگزار شد.

وی با تأکید بر دعوت از بهترین اساتید و نخبگان برای تدریس و اجرای شایسته سرفصل‌های درسی، بیان کرد: سیاست‌های کلان آموزشی دانشگاه از سوی معاونت آموزشی وزارت علوم و تحقیقات تبیین می‌شود همچنین در زمان شیوع کررونا ویروس و تعطیلی مراکز علمی و دانشگاهی، سرفصل دروس را به بهترین شکل اجرا کردیم.

رئیس دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل با اشاره به رتبه‌های تک‌رقمی دانشجویان این دانشگاه در مقطع کارشناسی ارشد و اشتغال به کار همه دانشجویان فارغ‌التحصیل دانشکده دامپزشکی، ادامه داد: یک زمین چمن مصنوعی در ساختمان شماره ۲ دانشکده دامپزشکی با اعتبار ۵ میلیارد ریالی در آینده نزدیک به بهره‌برداری می‌رسد که برای فاز نخست ۱۵۰ میلیارد تومان اختصاص یافته است.

رئیس دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل با اعلام برگزاری هر ساله دو کنفرانس داخلی، ملی و بین‌المللی در این دانشگاه، تصریح کرد: راه‌اندازی رشته‌های مجازی از دیگر اقدامات این دانشگاه برای آینده است البته برای گسترش فضاهای فیزیکی و علمی با فعالیت مجدد پروژه‌های ناتمام نیز برنامه متنوع داریم.

این مسؤول با اشاره به پروژه‌ ملی دامپزشکی با پیشرفت ۸۰ درصدی، خاطرنشان کرد: حدود یک سوم از دانشجویان این دانشگاه را علاقمندان رشته دامپزشکی شکل می‌دهند که تاکنون برای پروژه ملی دانشگاه دامپزشکی حدود 11 میلیارد تومان هزینه شد و امید داریم این پروژه بزرگ برای سال تحصیلی آینده به بهره‌برداری برسد.

دومیری‌گنجی با اعلام فضای فیزیکی 5 هزار مترمربعی دانشکده دامپزشکی در پنج طبقه، اذعان کرد: برای تکمیل این پروژه حدود 50 میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز است.

رئیس دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل با اشاره به فعالیت گسترده در ایام شیوع ویروس کرونا برای تولید مواد ضدعفونی، دستکش و ماسک به همراه توزیع آن در سطح شهر آمل، استان مازندران و کشورمان، متذکر شد: این اقدام با همکاری نیروهای سپاه پاسداران، خیران و دانشجویان بوده است.

این مسؤول با اشاره به عقد قراداد همکاری با دانشگاه‌ها و مراکز علمی معتبر خارجی، بیان کرد: پس از ارتقای سطح کیفی دانشگاه، در دنیای خارج با دانشگاه‌هایی همانند دانشگاه بلفورت فرانسه، دانشگاه باری سوئیس و دانشگاه پیزا ایتالیا در زمینه تبادل استاد، دانشجو، کتاب و تألیفات قرارداد همکاری امضا کردیم.

دومیری‌گنجی با بیان اینکه دانشگاه فناوری‌های نوین تنها دانشگاه شمال کشور است که به یوسرن USERN متصل است، گفت: یوسرن شامل آموزش و پژوهش همگانی بدون مرز بوده و مرکزی است که دانشمندان بزرگ یک درصد دنیا را با هم ارتباط می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه پس ار عضویت دو ساله در یوسرن رتبه بسیار خوبی را از آن خود کردیم و در بین دانشگاه‌های برتر جای داریم، بیان کرد: با برنامه‌های مدون در نطر داریم تا محققان یک درصد بیشتری را تربیت کرده و اساتید با درجه علمی بالا و صاحب تألیفات بین‌المللی و دارای تشویق‌های ارزنده را تحویل جامعه دهیم.

دومیری‌گنجی با اعلام اینکه آمل با قدمت ۸۰۰ ساله در علم و دانش با فعالیت نخستین دانشگاه به عنوان نظامیه باید به جایگاه والای علمی خود دست یابد، یادآور شد: ماندگاری هر کشوری به علم و دانش آن است.

وی مشکل اصلی دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین را کمبود فضای فیزیکی دانست و گفت: باید مسؤولان شهرمان با  افزایش فضای فیزیکی کمک بسیاری بزرگی کرده و زمینه علم‌آموزی را بیشتر از همیشه کنند.

انتهای پیام/۸۶۰۱۲/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: نشست با خبرنگاران دانشکده دامپزشکی دومیری گنجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۰۸۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توافق‌نامه همکاری کمیته امداد و معاونت علمی و فناوری رییس جمهور

به گزارش خبرگزاری مهر، توافق‌نامه همکاری میان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و معاونت توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد با هدف حمایت و اجرای پروژه‌های آبادانی و پیشرفت فناورانه به منظور ایجاد اشتغال پایدار، حل مسائل و رفع چالش‌های مناطق‌محروم و تکمیل زنجیره ارزش محصولات مبتنی بر ظرفیت‌های مناطق مختلف کشور، امضا شد.

این توافق‌نامه به منظور تحقق آبادانی و پیشرفت فناورانه مناطق کمتر برخوردار، تبلیغ و ترویج مفهوم وقف فناورانه، هم‌افزایی و توسعه همکاری‌های مشترک، بهره‌مندی از ظرفیت سامانه‌های تامین‌مالی جمعی، کمک‌های مردمی و مسئولیت اجتماعی شرکت‌های بزرگ به منظور افزایش مشارکت‌های مردمی امضا شد.

موضوع این توافق‌نامه، تسهیل خرید کالا و خدمات شرکت‌های دانش‌بنیان، فناور و خلاق، حمایت و اجرای پروژه‌های آبادانی و پیشرفت فناورانه به منظور ایجاد اشتغال پایدار، حل مسائل و رفع چالش‌های مناطق‌محروم و تکمیل زنجیره ارزش محصولات مبتنی بر ظرفیت‌های مناطق مختلف کشور است.

از تعهدات کمیته امداد در این توافق‌نامه می‌توان به معرفی طرح‌ها و پروژه‌های آبادانی و پیشرفت فناورانه، مشارکت ۵۰ درصدی در تامین‌مالی پروژه‌ها و طرح‌های معطوف به مددجویان، عقد قرارداد با شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور معرفی شده توسط دبیرخانه برنامه ملی آبادیران برای اجرای پروژه‌ها، ابلاغ این توافق‌نامه به واحدهای تابعه در راستای ترویج و بسترسازی مناسب به منظور مشارکت حداکثری مردم در تامین‌مالی پروژه‌ها و … اشاره کرد.

راهبری سامانه تأمین مالی جمعی آبادیران به منظور معرفی پروژه‌های آبادانی و پیشرفت فناورانه، احصاء فهرست شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور واجد شرایط برای پاسخگویی طرح‌ها و پروژه‌های آبادانی و پیشرفت و معرفی آنها به کمیته امداد امام خمینی، تعامل با نهادهای متولی آبادانی و پیشرفت برای تعریف طرح و پروژه در سامانه تأمین مالی جمعی آبادیران، تعامل با نهادهای آبادانی و پیشرفت و شرکت‌های بزرگ برای تامین‌مالی پروژه‌ها و … از تعهدات دبیرخانه ملی آبادیران است.

در نهایت دفتر تأمین مالی هم مواردی همچون کمک مادی و معنوی به توسعه سامانه تامین‌مالی جمعی آبادیران و اولویت‌دهی و تسریع در ارائه خدمات مالی به شرکت‌های ارائه دهنده کالا و خدمات در قالب این توافق‌نامه از طریق نهادهای حاکمیتی را متعهد شد.

کد خبر 6099604

دیگر خبرها

  • حسابرسی یک سوم قراردادهای «شرکت رضایت خودروی طراوت نوین»
  • فراخوان ایرانسل برای حمایت از طرح‌های پژوهشی دانشگاهی
  • توافق‌نامه همکاری کمیته امداد و معاونت علمی و فناوری رییس جمهور
  • ضرورت جهش نوین نشریات دانشجویی در جهت حل مساله دانشگاه‌ها
  • پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی پروژه بهسازی پسماند تموشل
  • پیشرفت ۶۰ درصدی پروژه آب‌رسانی مجتمع شهدای هزارجریب گلوگاه
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم‌تم در شهرستان جوانرود
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی عملیات اصلاح شبکه آبرسانی در گنبد کاووس
  • فیلم| ساماندهی عرصه‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد