Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، پرفسور داوود دومیری گنجی چهارشنبه‌شب در جمع خبرنگاران گفت: دانشگاه تخصصی فناوری نوین شهرستان آمل به‌عنوان تنها دانشگاه دولتی در این شهرستان سال ۱۳۹۴ با حکم وزیر علوم فعالیت‌های آموزشی خود را در ۳۰۰ متر فضای آموزشی در سه طبقه آغاز کرد و کمبود فضای آموزشی یکی از دغدغه‌های جدی مدیریت این واحد دانشگاهی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی شمار دانشجویان در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد این واحد دانشگاهی را حدود ۱۶۵۰ نفر اعلام و اضافه کرد: این وضعیت حداقل ۶۰۰ تا ۸۰۰ دانشجو بیش از فضای فیزیکی موجود دانشگاه مشغول به تحصیل هستند که انتظار هست مسئولان استانی و شهرستانی نسبت به فراهم کردن تمهیدات لازم برای تأمین اعتبارهای لازم برای ساخت ساختمان جدید دانشگاه در محل جدید ساختمان در حال ساخت دانشکده دامپزشکی این دانشگاه حمایت‌های جدی وهمه جانبه ای داشته باشند.

رئیس دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل بابیان اینکه جایگاه علمی این دانشگاه به لحاظ در اختیار داشتن نخبگان برجسته استانی در قالب اعضای هیأت علمی و اساتید آموزشی ممتاز است، افزود: باوجود در اختیار داشتن زمین حدود دو ونیم هکتاری در منطقه کلاصفا در شمال آمل، می‌توان با اختصاص اعتبارهای ملی واستانی، شرایط بهتری برای ارتقا تنها دانشگاه دولتی شهرستان آمل بهره‌برداری کرد.

مراحل پایانی ساخت تنها دانشکده دامپزشکی شمال کشور در آمل

پرفسور دومیری گنجی، همچنین به پیشرفت حدود ۸۰ درصد در طرح ملی ساختمان جدید دانشکده دامپزشکی دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین در منطقه کلاصفا اشاره کرد و گفت: این دانشکده با زیربنای ۵ هزار مترمربع در ۵ طبقه در حال ساخت است و تاکنون ۱۱ میلیارد تومان هزینه شده است.

وی بابیان اینکه دانشکده دامپزشکی آمل تنها دانشکده تخصصی در سطح شمال کشور مطرح است، تصریح کرد، در صورت تخصیص به‌موقع اعتبار حدود ۵ میلیارد تومانی، پیش‌بینی می‌شود، این دانشکده حداقل تا قبل از شروع ترم دوم سال تحصیلی پیش رو در بهمن‌ماه افتتاح شود.

رئیس دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل با اشاره به اینکه حدود ۴۵۰ نفر از دانشجویان زیرپوشش این دانشگاه در رشته‌های مختلف دامپزشکی در دانشکده دامپزشکی مشغول به تحصیل هستند، اظهار کرد، خوشبختانه بیشتر دانشجویان فارغ‌التحصیل این رشته دربازارکارجذب شدند و این مهم نشان می‌دهد که وجود دانشکده دامپزشکی به‌عنوان تنها دانشکده درسطح شمال کشور موردنیاز و حیاتی هست.

تعامل دانشگاه فناوری‌های نوین آمل با ۳ دانشگاه معتبر اروپایی

پرفسوردومیری گنجی همچنین به انعقاد تفاهم‌نامه‌های همکاری دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل با مدیران ۳ دانشگاه معتبر اروپایی اشاره کرد وادامه داد، دانشگاه‌های بلفرد فرانسه، باری سوئیس و پیزا ایتالیا تفاهم‌نامه‌های همکاری مبادله و ارتباط بین دانشگاهی برقرار است و دو نفر از اساتید این دانشگاه اکنون در بلفرد فرانسه وباری سوئیس حضور دارند.

وی ابراز امیدواری کرد، که با افزایش سطح تعاملات علمی و آموزشی و تقویت آن به‌زودی شرایط انتقال و تحصیل دانشجویان خارجی نیز در دانشگاه تخصصی آمل فراهم خواهد شد.

رئیس دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل همچنین در بخش دیگری به توانمندی‌های بالای اساتید نخبه این دانشگاه در تهیه وتولید ونیز چاپ مقاله‌های بین‌المللی اشاره کرد و گفت: بااین‌وجود هم‌اکنون قراردادهای پژوهشی به ارزش بیش از یک میلیارد تومان توسط اساتید این دانشگاه در حوزه‌های مختلف با مراکز تولیدی و صنعتی استان در حال انجام است.

کد خبر 4958029

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه ها آمل آموزش عالی ویروس کرونا شیراز بوشهر شهرکرد قزوین گرگان شیوع کرونا استانداری سمنان ایلام مواد مخدر سازمان تبلیغات اسلامی بیرجند دهه کرامت کشاورزی دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل فناوری های نوین آمل دانشکده دامپزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۰۹۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین سرانه‌های آموزشی گرمدره با تخصیص اراضی دولتی

شهردار گرمدره از تخصیص ۲۱۰۰ مترمربع از اراضی این شهر برای تامین و تحقق پروژه ساخت مدرسه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری گرمدره، مسعود نجفی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در البرز در خصوص شرایط همکاری مدیریت شهری با خیران مدرسه‌ساز، اظهار کرد: شهر گرمدره در مسیر توسعه شهری و تحقق حقوق شهروندی همکاری و همراهی خیران را می‌طلبد.

وی با بیان اینکه در این مسیر اراضی دولتی برای ساخت و احداث مدرسه خیرساز طبق دستور استاندار البرز در نظر گرفته شده است، افزود: ارتقای سطح سرانه‌های آموزشی شهر گرمدره با دعوت از مدیران و مسئولان استانی این حوزه پیگیری شد.

شهردار گرمدره با اشاره به رشد جمعیت و کمبود مدارس و فضاهای آموزشی در شهر خواستار تسریع در امر احداث و توسعه سرانه‌ها در این خصوص شد.

نجفی موافقت خود را با واگذاری ۲۱۰۰ مترمربع از سهم سرانه‌های آموزشی پس از طی تشریفات قانونی و نظر قائم مقامی شورای اسلامی شهر در راستای احداث مدرسه اعلام کرد.

کد خبر 750987

دیگر خبرها

  • شکایت رئیس دیوان از رای هییت تخصصی درباره کالای ورود ممنوع
  • آی پدهای اپل رونمایی شدند/تراشه نوین اپل متمرکز بر هوش مصنوعی
  • افزایش تلفات سیل در برزیل؛ ساکنان با کمبود آب مواجه هستند
  • ضرورت جهش نوین نشریات دانشجویی در جهت حل مساله دانشگاه‌ها
  • تامین سرانه‌های آموزشی گرمدره با تخصیص اراضی دولتی
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • دانش آموزان با حساسیت کمبود آب آشنا شوند
  • ماجرای استفاده بلاگر شیرازی از آمبولانس اورژانس در حال پیگیری است